Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Escenari KM0 a la Festa Major del Roser de Maig
Punt Lila a la Festa del Roser de Maig 2025
Festa Major del Roser de Maig 2025
IX Concurs Fotogràfic del Roser de Maig 2025
Portes obertes al Museu d'Art de Cerdanyola - Roser de Maig 2025
Exposició Tallers Plàstica Infantil de l'Ateneu
Exposició 'Explosió de colors'
Exposició 'Segur que tomba: Moviments i accions de lluita antifranquista (1960-1975)'
Converses LGTBI a través del cinema
Escola de Salut de Cerdanyola
ACTUALITAT
La Ciutat
La façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de verd del 27 de setembre al 3 d’octubre per conscienciar de la problemàtica al voltant del malbaratament d’aliments
Entre el 27 de setembre i l’3 d’octubre se celebrarà la IV Setmana Contra el Malbaratament Alimentari, coordinada per l’AECOC (Associación de Empreses del Gran Consumo). Enguany l’Ajuntament de Cerdanyola s’ha sumat a la seva commemoració juntament amb els mercats municipals, l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis i el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès. Entre tots es vol lluitar contra el malbaratament alimentari sensibilitzant a tots els agents econòmics i socials sobre aquesta problemàtica i posant en valor els aliments i la importància d’aprofitar-los per evitar que s’acabin malbaratant i es converteixin en residus.
Durant el 2020 es va aconseguir reduir un 0,4% la taxa de malbaratament d’aliments a Espanya, però tot i així se segueixen llençant 7,7 milions de tones de menjar cada any.
Davant aquesta problemàtica, l’Ajuntament de Cerdanyola se sumarà a la marea verda contra el malbaratament alimentari il·luminant la seva façana de color verd coincidint durant la setmana del 27 de setembre. Amb aquesta acció es vol sensibilitzar i involucrar a la població en la lluita contra la pèrdua d’aliments.
A més, des de les xarxes socials de l’Ajuntament es difondran els missatges de sensibilització de la campanya animant a redescobrir el valor dels aliments i fer un bon us d’ells. També, des de les mateixes xarxes socials es farà una crida perquè qui ho desitgi comparteixi receptes, consells i/o accions de bones pràctiques en l’aprofitament d’aliments amb l’etiqueta #JoAprofito i es farà un recull de les publicacions.
Tornar al llistat de noticies