Una ciutat privilegiada. Universitària, acollidora, dinàmica, humana, amb més de 1.000 anys d'història
Totes les dades de la ciutat a disposició teva
AGENDA
Una Nit d'Il·lusió per a Tothom 2026
Higiene solidària campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a tothom'
Trenet de Nadal
Exposició fotogràfica 'Albert Pueyo, 50 tecles i un objectiu'
Exposició 'Pintant sobre tambors'
Tardor Solidària 2025
Activitats i tallers Gent Gran Activa
Exposició 'Valldaura. 1150-2025. Una història de monjos, reis, nobles, industrials i investigadors'
Exposició 'Segur que tomba: Moviments i accions de lluita antifranquista (1960-1975)'
ACTUALITAT
La Ciutat
Taller dedicat a transmetre les bases de la cuina de l’aprofitament, en la que res es llença i les receptes “s’enllacen” a través de les sobres d’un àpat com a ingredient principal d’un altre àpat. Elaboració de 3 receptes de temporada, 100% vegetals i sense residus plàstics contra el malbaratament alimentari. Utilitzarem parts dels vegetals que no s’empren generalment (fulles de pastanaga, pell de patata, fulles de maduixa, tronc de bròquil…). Realitzarem receptes que s’encadenaran a través de les sobres d’una (per exemple: orxata casolana i galetes de xufa). Aprendrem a fer preparats vegans que generalment venen envasats en plàstic i conservats de manera casolana i senzilla (seitan casolà, begudes vegetals, formatges vegetals).
Material complementari: es facilitarà bibliografia i informació addicional, així com el material per realitzar les receptes de mostra.
A càrrec de Berta Garriga (Arrels Voladores)
Activitat adreçada a públic adult
Aforament limitat: Inscripció al web de la BCC.
Tornar al llistat de l'agenda d'activitats